Tuesday, April 2, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress nr 119

image description

GJAKOVA NË FESTEN E MJALTIT 2018

RISHQYRTOHET VENDIMI PËR PROJEKTIN  KULLA E SULEJMAN VOKSHIT

AKSIONI I GJAKOVËS, TA PASTROJMË KOSOVËN

KRU GJAKOVA ME FABRIKËN E RE  SHNDËRROHET NË GJIGANT TË UJIT TË PIJES

KOSOVA DHE  GJAKOVA KA POTENCIALE TË MËDHA NË TURIZËM

NË KUJTIM TË HEROIT ILIR SOBA

MITINGU 54 I POEZISË- TRIBUNA PËR SKËNDERBEUN

U RRIT  DHE  PO PLAKET ME PASIONIN PËR KËNGËN –Misin Bakalli

Sienna, NJË ZË I RI PLOT NGJYRA DHE ËMBËLSI

Lorik Cana: UNË JAM GJENERATË MË E RE,  POR E NDJEJ VETEN TË FAMILJES SË VËLLAZNIMIT

CKA U THA LORIKU VETERANËVE TË FUTBOLLIT GJAKOVARË?

 FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 119

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *