Thursday, April 4, 2024
Lajme

Të premten fillon vaksinimi anticovid i mantelbardhëve në Gjakovë

Si në të gjitha komunat e Kosovës, procesi i vaksinimit edhe në komunën e Gjakovës planifikohet të nisë të premten më 2 prill. Komuna ka njohtuar se vaksinimi fillon neser prej ores 8.00 në Qendren e Mjekësisë Familjare Çabrati.

Në fazën e pare do të vaksinohen mantelbardhët e Spitalit Isa Grezda, të Qendres Kryesore të Mjekësisë familjare, të Qendres Kombëtare të mjekësisë së punës dhe Qendres së Shëndetit mendor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *