Saturday, June 8, 2024
Sporti

Në Gjakovë mbahet Kupa e Kosoves dhe Mbarekombetare ne Bodybuilding , Men’s Classic dhe Fitness

Federata e Bodybuildingut dhe Fitnessit te Kosoves me date 17 Prill 2021 ne Pallatin e Kultures “ASIM VOKSHI” ne Gjakove , organizoi garen Kupa e Kosoves dhe Mbarekombetare ne Bodybuilding , Men’s Classic dhe Fitness .

Rezultatet jane si vijon :

Kategoria MEN’S PHYSIQUE ;

Men’s Physique -18 vjec

Vendi i pare – Metin Soytari

Men’s Physique Junior -23 vjec

Vendi i pare – Alban Dili

Men’s Physique -178 cm

Vendi i pare – Pëllumb Latifi

Men’s Physique +178 cm

Vendi i pare – Rilind Musa

Vendi i dyte – Arban Dili

Vendi i trete – Blerdon Sopaj

Kategoria WELLNES FITNESS FEMRAT

Vendi i pare – Hana Bicurri

Kategoria MEN’S CLASSIC ;

Men’s Junior Classic -23 vjec

Vendi i pare – Rexhep Zhegrova

Vendi i dyte – Fatlind Kërqeli

Men’s Classic -175 cm

Vendi i pare – Egzon Rexha

Men’s Classic -180 cm

Vendi i pare – Rexhep Zhegrova

Men’s Classic +180 cm

Vendi i pare – Fatlind Kërqeli

Kategoria BODYBUILDING ;

Bodybuilding -23 vjec

Vendi i pare – Besmir Rama

Vendi i dyte – Jeton Daku

Vendi i trete – Dren Rexhepi

Bodybuilding -80 kg

Vendi i pare – Dren Rexhepi

Bodybuilding -90 kg

Vendi i pare – Arton Koci

Vendi i dyte – Jeton Daku

Bodybuilding -100 kg

Vendi i pare – Granit Kuleta

Bodybuilding +100 kg

Vendi i pare – Barlet Muhaxhiri

Vendi i dyte – Besmir Rama

 

KATEGORIA APSOLUT ne Bodybuilding

Kampion u shpall – Granit Kuleta

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *