Friday, April 26, 2024
Aktuale

Gjakova me 1.320 të vaksinuar

Në fazën e pare janë vaksinuar 1.020 mantelbardhë dhe të moshuar mbi 80 vjec, ndërsa nga e shtuna, pasi kishin arritur edhe 300 vaksina tjera ,  ka filluar vaksinimi i të sëmurëve kronik të moshës 75 deri në 79 vjec. Procesi i vaksinimit po vijon me sukses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *