Gezuar 2018 me numrin festiv Gjakovapress

Gezuar 2018 me numrin festiv Gjakovapress!

Materiale interesante dhe kalendari i Vitit të Ri 2018!

Në Vitin e Ri 2018, revista Gjakovapress shënon 10 vjetorin e punes. Në fund të Janarit na pret nje spektakel me rastin e ketij pervjetori.