Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 

  • ARDIAN GJINI: KËRKONI LEJE PREJ NËNAVE!
  • DËGJIM PUBLIK ME QYTETARË PËR ZONËN EKONOMIKE ARMERIKANE
  • GJAKOVA NË AUTOUDHËN E DUKAGJINIT
  • INTERVISTA : KALTRINA CANA VAJZA E HISTORISË SË GJAKOVËS
  • SISTEMI I UJITJES KA SHTUAR PRODHIMTARINË BUJQËSORE NË DUKAGJIN
  • Intervista Ruzhdi Qarri: ZEJA E KUTIGJIVE PO SHKON NË HARRESË
  • ISMET BYTYQI -5 DEKADA ME MUZIKËN SHQIPE
  • Libra të rinj: “GRATЁ BЁJNЁ HISTORI ÇDO DITЁ”,               “TI MBIJETOSH KRIMEVE (Ç) NJERËZORE”
  • POSTERI DHE INTERVISTA : BENITA LUZHA  PULA- SOLISTE

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS nr 117