Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doli numri më i ri i revistes Gjakovapress

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 GJAKOVA TURISTIKE

MIRATOHET BUXHETI 2019

TA PASTROJMË GJAKOVËN, PËR NJË DITË 7 MIJË THASË ME MBETURINA

QYTETI PA MAKINA

SPECAT DHE AJVARI I DUKAGJINIT

SHKUGËZA SË SHPEJTI EDHE QENDER SPORTIVE

TË RINJTË DHE PROFESIONET-MILOT SHEHU  – PILOT

“JAKOVA” ME RASTIN E 140 VJETORIT TË LIDHJES SHQIPTARE TË PRIZRENIT – DEGA NË GJAKOVË

MASAR KUPA- PUNA  60 VJEÇARE MES PIKTURËS DHE POEZISË

KONCERT I ANSAMBLIT SHKËZEN DOLI- NË KUJTIM TË VLERAVE TË MËDHA TË KRIJUESVE MUZIKOR  TË GJAKOVËS 

DUART E ARTA TË TERZIVE TË GJAKOVËS

NË 80 VJETORIN E KLUBIT,  BASKETBOLISTËT GJAKOVARË SYNOJNË SUPERLIGËN

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 118