Friday, April 5, 2024
Aktuale

41 të shëruar, dy raste të vdekjeve nga Covid 19

Në komunën e Gjakovës, në 24 orët e fundit, sipas IKSHPK-së janë regjistruar 2 raste të reja me Covid-19. Momentalisht në komunën e Gjakovës janë gjithsejtë 1 mijë e 955 persona të infektuar dhe 1 mijë e 306 të shëruar. Vetëm gjatë 24 orëve të shkuara janë shëruar 41 persona ndërsa është raportuar për dy raste të vdekjes (72 , 72 vjeç), duke e ngritur numrin e rasteve të vdekjeve në 93, nga muaji Mars kur filloi pandemia. Ndërkaq, aktualisht janë 556 raste aktive me Covid-19. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *