Tuesday, April 2, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri revistes Gjakovapress Nr 76

Ballina Gjakova Press 76

 

GJAKOVA PO RRITET

2015 ME BORË E AKULL…

SFIDAT DHE SYNIMET PËR EKONOMINË GJAKOVARE

PROTESTON GJAKOVA

Shkëlzen Doli

TINGUJ SHQIPTARË NË KONCERTIN E VJENËS

FEJTONI: LIDHJA SHQIPTARE NË GJAKOVË

Besnik Hasi

TRAJNER I VITIT NË BELGJIKË

ZËRI ËMBËL I FRANCIKES

SHPALLEN SPORTISTËT MË TË MIRË TË GJAKOVËS

MUZIKË, HUMOR…