Alternativa Gjakovë:Gurakuq Dobruna  ishte  vizionar, krijues, ideator, guximtar dhe largëpamës

Dega e Alternatives në Gjakovë ka njohtuar për vdekjen e kryetri të saj, Gurakuq Dobruna- Kuqi. Në njohtimin për medie, thuhet:

“Me dhimbje të thellë ju njoftojmë se sonte (e enjte)  ka ndrruar jetë kryetari i Degës së Alternativës në Gjakovë, Gurakuq Dobruna – Kuqi

Kuqi ishte vizionar, krijues, ideator, guximtar dhe largëpamës.

Virtytet e tij nuk do i mungojnë vetëm familjes dhe bashkëpuntorëve, por veprat e Kuqit do i mungojnë gjithë qytetarëve të Komunës së Gjakovës dhe më gjërë.

Kryetari Dobruna humbi betejen me Infarkt masiv cerebral, e jo nga COVID-19 sic kanë njoftuar disa portale,” thuhet në njohtimin e Deges së Alternatives në Gjakovë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *