Tuesday, April 2, 2024
Gjakova Presss

Ansambli i Këngëve dhe Valleve të Qytetit të Gjakovës

Shkëputuar nga numri më i ri festiv 144, Gjakovapress

Gjakova tashmë njihet si qytet i traditës për muzikën. Breza të tërë, këngëtarësh, instrumentistësh dhe valltarësh janë afirmuar me talentin e tyre nëpër grupe të ndryshme muzikore. Viteve të fundit mjaft aktiv janë edhe anëtarët e Ansamblit të  këngëve dhe valleve të qytetit të Gjakovës. Tashmë dëgjuesit dhe shikuesit i njohin për këngët e bukura, interpretimet e shkëlqyera të këngëtarëve dhe instrumentistëve .

Në fund të këtij vit ata përmes faqes së FB duke uruar Gëzuar 2021,  kanë shkruar:

Ne jemi Ansambli i këngëve dhe valleve të qytetit të Gjakovës.

E nisëm me shkas dhe me vullnet e këmbëngulje!
Faleminderit të gjithëve atyre që na përkrahen pa rezerva, dhe atyre që u penguam.
E mira nuk ndalet, dhe nuk ka fund!
Ansambli i këngëve dhe valleve të qytetit të Gjakovës në mungesë të aktiviteteve me publikun, këtë vit programin e vet e paraqet në televizionin publik të Kosovës RTK.
Shpresojmë në ditë më të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *