Saturday, April 27, 2024
Kulturë

Ansambli i Këngëve dhe valleve të Shqipërisë solli festë në Gjakovë

Festë e madhe e këngëve dhe valleve popullore shqipe u organizua të marten në mbrëmje në skenën e Pallatit të Kulturës në Gjakovë me rastin e shfaqjes së Koncertit  të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve i cili edhe një herë pas 30 vitesh  prezantojë vlerat e mrekullueshme që ruan folklori ynë popullor.

Repertor I zgjedhur I këngëve perla të muzikës shqipe, këngëtarë e valltarë të rinjë e karakterizuan koncertin e sontem.

Me vite dhe me dekada të tëra gjakovarët  janë  frymëzuar nga prodhimtaria artistike e Ansamblit . Andaj, ishte  ndjenjë e bukur që pas 30 vitesh shijuan  një koncert të tillë, I cili nga fillimi deri në fund u ndoq me duatrokitje nga adhuruesit e muzikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *