Tuesday, October 3, 2023
Lajme

Arrijnë me vonesë insulinat Levemir

Në Qendrën kryesore të Mjekësisë Familjare, kanë arritur edhe insulinat e llojit Levemir për të sëmurët me diabet. Ky lloj insuline  fillimisht kishte munguar, ndërsa tash është kompletuar edhe me të tjerat,  Novomiks dhe Novorapid, të cilat të sëmurët nga diabeti mundë ti tërheqin çdo ditë në QKMF tek stadiumi i futbollit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *