Thursday, April 11, 2024
Kulturë

Artist, futbollist e gazetar rikthejnë  “Këngën e mjekut” për ti falenderuar për punën e madhe

Krijuesit shqiptarë vazhdojnë të mbështesin kauzen për mbrojtje nga virusi korona. Mantelbardhet janë në frontin e parë të betejes ndaj ata po mbështesin  kontributin e tyre të madh. “Kënga e mjekut” e kompozuar në vitin 1963 dhe e  kënduar nga artistja e madhe Anita Take sot duket më e bukur se kurrë më parë dhe shkon shumë për mjekët që po përballen këto ditë me koronavirusin.

“Me bluzën e bardhë afrohesh ngadalë pranë dhembjes që çlodhet në gjumë, t i  sjell rreze drite kur hyn në spital, sjell jetën që rrjedh si një lum“, thuhet  mes tjerash në këtë këngë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *