Monday, April 8, 2024
Lajme

Besimtarët e krishterë kremtojnë Pashkët

Sot në mbarë botën, të krishterët kremtojnë Festën e Pashkëve

Gëzuar dhe për shumë vjet Pashkët, festën e Ringjalljes, festën e jetës dhe të dritës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *