Monday, April 8, 2024
AktualeLajme

Bora e parë në Gjakovë

bora 1

 

Bora e parë ka mbuluar të hënën Gjakovën dhe i ka dhënë ngjyrën e bukur tërë qytetit. Bashkë me borën erdhën edhe temperaturat më të ulëta të ajrit.

Më të gëzuarit , padyshim se,  ishin fëmijët, ndërkohë që gjatë ditës së sotme aktualizohet më tepër çështja e ngrohjes. Gjakovarët kryesisht këtë dimër do të ngrohen me dru e një pjesë e tyre me energji elektrike dhe gaz.

120 mijë metra katrore sipërfaqe ngrohen me rrjetin termofikues të Ngrohtores së Qytetit, ndërkaq furnizimi me mazut, që po shtrenjtohen vazhdimisht dhe borxhet e mëdha të konsumatorëve, paraqesin sfidat e dimrit të sivjetmë për bashkëqytetarët tanë.

Kjo foto është bere të hënën, (3 dhjetor 2012,në orën 13.00 në qendër të qytetit të Gjakovës.