Friday, April 5, 2024
Lajme

Bora parë

Ka ardhë bora e parë ende pa filluar “zyrtarisht” stina e dimrit dhe ka për një kohë ia ka ndryshuar pamjen qytetit. Padyshim se kjo borë ka gëzuar më të vegjlit. Të moshuarit nuk e kanë në “qejf” sepse paralajmëron  hallet me rrugët e rrëshqitshme, akullin,  ngrohjen, shpenzimet….

Mirëpo bora parë e orëve të paraditës  në Gjakovë ishte “jetëshkurtër”, sa për të sjellë pak lumturi për fëmijët….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *