Saturday, February 3, 2024
Kulturë

Brezat e muzikës që po vijnë pas legjendave!

Në koncertin me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Qamilit të Vogël , u prezantuan edhe tre këngëtarë dhe instrumentistë të ri pasardhës të legjendave të muzikes nga familjet, Muhaxheri, Mejzini dhe Peja që nxorën Qamilin e  Vogel, Mazllom Mejzinin dhe Ismet Pejen .   Në skenë dolën pasardhësit e tyre, Dukagjin Muhaxheri, Festina Mejzini dhe Gent Haxhikadrija .

Lartë: Mazllom Mejzini, Qamili Vogël dhe Ismet Peja Poshtë: Dukagjin Muhaxheri (saksofon dhe piano), Festina Mejzini dhe dr. Gent Haxhikadrija

Një fotografi për histori të muzikës gjakovare që e nxori në rrjetin social Gent Haxhikadrija,  flet shumë për traditën tone…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *