Lajme

Eliminohet defekti, shpejtë  rikthehet furnizimi me ujë të pijes

Eliminohet defekti, shpejtë  rikthehet furnizimi me ujë të pijes

Lajme Korrik 19, 2018 at 7:42 am

Ekipi profesional i KRU Gjakova  pas një pune të mundimshme gati 12 orëshe pandërprerë, ka arritur që të enjten në mëngjes ta eliminoi defektin e shkaktuar nga pëlcitja e gypit  kryesor të furnizimit me ujë. “Pas angazhimeve maksimale të stafit të KRU Gjakova, arritëm në përfundim të sanimit të defektitRead More

Pëlcitje e gypit kryesor, ndërpritet furnizimi me ujë të pijes

Pëlcitje e gypit kryesor, ndërpritet furnizimi me ujë të pijes

Lajme Korrik 18, 2018 at 4:58 pm

KRU Gjakova  para pak çastesh ka njohtuar  konsumatorët e Komunës së Gjakoves, Rahovecit dhe fshatrat e Komunës së Prizrenit që  këto orë  ka ndodhur pëlcitja e gypit kryesor Ø 1100 në Lugbunar, dhe, ” jemi detyruar ta ndalim  furnizimi me ujë”.! “Ekipet tona të mirëmbajtjes kanë dalur në vendin e ngjarjesRead More

U vu guri themeltar i Impiantit të ujërave të ndotura

U vu guri themeltar i Impiantit të ujërave të ndotura

Lajme Qershor 19, 2018 at 9:51 pm

Gjakova për dy vite do ta ketë Impiantin e ujërave të zeza. Gurëthemeli u vu të martën tek lokacioni Zidi i Sadikages ndërsa projekti në disa faza,  do të menagjohet nga KRU Gjakova.Kostoja totale e punëve, furnizimeve dhe konsulencës arrin në rreth 17 milionë Euro. Financimi është bërë përmes njëRead More

In Memoriam, Vokrri: Futbolli kosovar pa Vëllaznimin nuk ka kuptim !

In Memoriam, Vokrri: Futbolli kosovar pa Vëllaznimin nuk ka kuptim !

Gjakova Presss, Lajme, Sporti Qershor 9, 2018 at 9:10 pm

Mëngjesin e 9 qershorit 2018 u dha lajmi pikëllues për sportin kosovar. Legjenda e të gjitha kohërave të futbollit kosovar, Fadil Vokrri, kryetar i Federatës së Futbollit të Kosovës , ndërroi jetë në mëngjesin e sotëm, në moshën 57-vjeçare, në kohën kur i duhej më së shumti Kosovës dhe sportitRead More

image description

Gjakova e radhitur mes 8 qyteteve të Ballkanit që duhet vizituar

Kulturë, Lajme Qershor 8, 2018 at 5:20 pm

Gjakova konsiderohet si qytet atraktiv posaçërisht  për  turistët  për faktin se ka një pasuri të madhe të trashëgimisë kulturore e historike, ndaj,  nga viti në vit po vizitohet më tepër nga mysafirët.  Web faqja e specializuar për fushën e turizmit “Culture trip” e ka radhitur  Gjakovën  në mesin e tetë qyteteve  të Ballkanit që duhet të vizitohet këtëRead More

“Qytetari i Vitit” Çmimi i komunës për meritoret

“Qytetari i Vitit” Çmimi i komunës për meritoret

Lajme Qershor 3, 2018 at 9:53 am

“Qytetari i Vitit” do të jetë çmimi që komuna e Gjakovës me rastin e festës së çlirimit, çdo vit do ta ndajë për personalitetet gjakovare  nga fusha të ndryshme  që me punën e tyre kontribuojnë në afirmimin dhe arritjet e përgjithshme.  Në fakt  Komuna e Gjakovës ka filluar përgatitjet përRead More

“Up with people” për dy javë e gjallëron Gjakoven

“Up with people” për dy javë e gjallëron Gjakoven

Lajme Qershor 3, 2018 at 9:44 am

Gjakova pjesen e dytë të muajit maj ka qenë më e gjallëruar. Prej dy javësh, mbi 100 të rinj nga 18 shtete të ndryshme të botës nën organizimin e “Up with pople” qëndruan në vendin tonë. Të rinjtë u vendosën në Gjakovë në familje të ndryshme të cilët hapën dyertRead More

Gjakova fiton  189.000 euro nga Giz Gjerman

Gjakova fiton  189.000 euro nga Giz Gjerman

Lajme Qershor 3, 2018 at 9:40 am

Organizata gjermane GIZ shpërbleu Komunën e Gjakovës me çmimin për rritjen e përgjithshme të performances në fushën e mjedisit dhe menaxhimit të mbeturinave. Bashkë me këtë çmim vjen edhe shpërblimi prej 189 mijë eurosh. Ky vlerësim vjen pas përpjekjeve të  Komunës së Gjakovës për të mbajtur qytetin të pastër dheRead More

200 thasë mbeturina largohen nga lumi Erenik

200 thasë mbeturina largohen nga lumi Erenik

Lajme Maj 26, 2018 at 7:18 pm

Aksioni i organizuar nga Let’s Do It Kosova, që zgjati për disa orë është zhvilluar tek Ura që e lidh lagjen Blloku i Ri me fshatin Moglicë. Aksionit iu bashkuan edhe disa vullnetarë nga ”Ta Pastrojmë Shqipërinë” si dhe përfaqësues nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Për aksionin eRead More

E diela me ndërprerje të gjata të energjisë elektrike

E diela me ndërprerje të gjata të energjisë elektrike

Lajme Maj 26, 2018 at 6:51 pm

E diela do të jetë me mungesa të shumta në furnizimim me energji elektrike. KEDS ka njoftuar se për shkak  të Energjizimit të  stabilimenteve të reja 35 kilovolt dhe kthimit në gjendjen e mëparshme, pjesa më e madhe e komunë së Gjakovë prej orës 10 deri në orën 16 do të mbetet paRead More