Tuesday, April 2, 2024
Sporti

Çiklizem dhe tur kulturor

çiklistMe organizim të Klubit të  çiklizmit ,,Gjakova 137’’ e  në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosoves dhe UNHABIT-in  të dielen organizohet Turi i kultures Ferizaj-Kaqanik  që  është aktivitet i cili nuk ka karakter garuese, por si qëllim kryesorë ka promovimin e monumenteve kulturore dhe historike te Kosoves si dhe mbrojtjen e ambientit duke shfrytëzuar mjete jo motorizuese.
Pjesmarrësit do të kanë mundësinë të udhëtojnë me bicikletat e tyre në relacionin Ferizaj-Kaçanik ndërsa të intersuarit nga Gjakova  udhëtojnë në mënyrë të organizuar. Drejtues të klubit „Gjakova 137“ që janë bartës të këtij aktiviteti njohtojnë se nisja për Ferizaj bëhet nga Gjakova , para hotelit Pashtrik neser në ora 9.00.
Udhëtimi bëhet me autobus ku në dispozicion do të jetë edhe një kamion për bartjen e bicikletave.(