Friday, April 5, 2024
Gjakova Presss

DOLI NUMRI 161- ONLINE I REVISTËS GJAKOVAPRESS

NË KËTË NUMËR,  POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 

KËSHILLTARËT KOMUNAL PËR NDEZJEN E MBETURINAVE DHE NDOTJEN E AMBIJENTIT

 

GJAKOVA E SHKODRA I THONË PO BINJAKËZIMIT

 

ÇKA I STEP GRATË NGA APLIKIMI PËR PUNË? 

 

PROKURORIA SPECIALE E KOSOVËS MBLEDH PROVA PËR MASAKRËN E MEJËS

 

PRANVERA E MITINGUT TË POEZISË

ÇKA THA SHKRIMTARI NJOHUR ZIJA ÇELA NË GJAKOVË?

 

SHKOLLA E MUZIKËS “PRENK JAKOVA” SHKËLQEN ME KONCERTIN E SAJ NË VJENË

 

KONCERT KUSHTUAR GANI GRUBIT,  BILBILIT TË ÇARSHISË SË VJETËR TË SHKUPIT

 

KV VËLLAZNIMI, U 18 KAMPION TË KOSOVËS

 

– HUMOR: RRETH E RROTULL GJAKOVËS

– FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN  MË TË RI   TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 161

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *