Saturday, February 3, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress

Në këtë numër, pos tjerash  mundë të lexoni: 

PRANVERA TEK URA E FSHENJT, ROSAT IA SHTOJNË BUKURINË

DRUNJË DEKORATIV DEDIKUAR GJITHË ATYRE QË DHANË JETËN PËR GJAKOVËN,1998-99

VAZHDON FUSHATA GJAKOVA E PASTËR

PROJEKTE PËR TURIZMIN GJAKOVAR

  • EKSPOZITA ME ‘PRODUKTE’ TË NXËNËSVE TË SHKOLLËS SË MESME TEKNIKE

KONVIKTI I GJAKOVËS STREHË E NGROHTË PËR NXËNËSIT DHE STUDENTËT UDHËTARË

GJAKOVA DHE KOMITETI “MBROJTJA KOMBËTARE E KOSOVËS” (1918-1924)

ANSAMBLI “SHQIPONJA DUKAGJINIT” NË “LOJNA POPULLORE FEST” NË SHKODËR

KAFU: DASHURINË PËR KËNGËN E KAM MARR NGA DOAJENI I MUZIKES HADI BAJRAMI

 KËNDI GJUHËS: GAZAVAJ, SA LARG, O SA LARG…

ART LUZHA, DJALOSHI QË PO SHKRUAN HISTORI

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN  MË TË RI  TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 125

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *