Saturday, February 3, 2024
AktualeGjakova Presss

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress nr 127

Në këtë numër, pos tjerash  mundë të lexoni:

GJAKOVA E PASTËR FINALIZOHET ME NDARJEN E ÇMIMEVE

Nga puna e kuvendit Komunal

KORNIZA AFATMESME BUXHETORE PËR VITET 2020-2022

Shënohet 20 Vjetori I çlirimit të Gjakovës

NDAHEN MIRËNJOHJE “NDERI I GJAKOVËS”

KLUBI I DEBATIT I SHOQATES SË INTELEKTUALËVE ‘JAKOVA’ ME TEMA NË INTERES TË QYTETARËVE

E DREJTA E PRONËSISË INTELEKTUALE

“AGIM GJAKOVA NË LETRAT SHQIPE”

Bisedë me shkas: me doktorin specialist Avni MATI,

Premiera-“SHTËPIA E FIZIKANËVE” NJË PROJEKT AMBICIOZ  I TEATRIT TË GJAKOVËS

Ekspozita“ARTI URBAN I GRAVE“

Intervista – Jusuf Vokshi- Cufi

LEGJENDAT E GARAVE TË KËRCIMEVE NË UJË NGA URA E FSHENJTË

EDONA E VËLLAZNIMIT   GOLASHËNUESJA MË E MIRA NË KOSOVË

Basketbollisti Roni Koshi  mes Turqisë dhe SHBA

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN  MË TË RI  TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 127

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *