Monday, April 15, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i revistes mujore Gjakovapress

image description

DOLI NUMRI MË I RI I REVISTËS GJAKOVAPRESS

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

  • ZGJEDHJET LOKALE 2017-BALOTAZHI

ARDIAN GJINI KRYETAR I RI I KOMUNËS PËR 4 VITET E ARDHSHME

 

  • ZGJEDHET FERMERI VITIT 2017-12-08
  • PËRUROHET RRUGA MODERNE “BUJAR ROKA”
  • CILI  ËSHTË SHQETËSIMI MË REAL, PËR GJUHËN SHQIPE SOT?
  • PËRDORIMI I TEPRUAR I RRJETEVE SOCIALE, I DËMSHËM
  • 40 VJET TË TEATRIT TË GJAKOVËS- Opinione
  • INTERVISTA :LORIK RUDI, FUTBOLLIST I VËLLAZNIMIT

STUDIMET DHE FUTBOLLI BASHKË

  • FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN, MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *