Monday, April 1, 2024
Lajme

Dy barnatore kujdestare çdo  natë nga 18 deri në orën 6 të mëngjesit

Oda e Farmacistëve të Kosovës ka publikuar   Orarin e barnatoreve kujdestare për datën 28.03.2020.  Orari i barnatoreve kujdestare do të zgjasë deri në ora 06:00 të datës 29.03.2020.

Në Gjakovë sonte deri neser në mëngjes do të jenë barnatoret : Alba med me farmacisten Arbnore Lama Mulliqi si dhe Aloe Pharm me farmacisten Diellza Ferizi.

Listat do të përditesohen vazhdimisht sipas ditëve. E  gjeni në linkun e bashknagjitur.

http://ofk-rks.net/orari-i-barnatoreve-kujdestare-28-03-20…/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *