Friday, April 5, 2024
KulturëLajmet e shpejta

  Dy koncerte në Shkollën e Muzikës

 

Me 18 dhe 19 nëntor në shkollën e muzikës Prenk Jakova do të organizohen dy koncerte .

shkolla-muzikes-1Koncerti koral i shkollës së mesme, i cili do të mbahet me datë 18/11/2016 (E Premte) në ora 19:00, me dirigjent- Hajrullah Syla.

shkolla-muzikes-2Ndërsa me datë 19/11/2016 në ora 20:00 do të mbahet Koncert i përbashkët i dy shkollave: “Prenk Jakova” Gjakovë dhe ‘Zeki Muren” nga Bursa/Turqi. Ky koncert do të mbahet si rezultat i binjakëzimit me shkollat e sipërpërmendura nën dirigjimin e Ahmet Zekai Evin dhe Hajrullah Syla, mysafirë do të jenë Astrit Stafai, Sinan Kajtazi dhe Drinor Zymberi.