Saturday, April 6, 2024
AktualeGjakova Presss

Erdhi pranvera!

Ka ardhë pranvera, edhe në qytetin tonë. Êshtë stina më e bukur e vitit. Është stina të cilës më së shumti i kanë kushtuar veprat e tyre krijuese poetët, piktorët… Pas dimrit të gjatë kthehet  optimizmi dhe buzëqeshja, jeta bëhet me plotë gjallëri dhe me më shumë  kuptim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *