Thursday, June 6, 2024
Sporti

FC Liburni në finale

FC Liburn e ka mposhtur për herë të dytë BB Llapin, kësaj radhe në teren të vet dhe atë me rezultat   3 me  10. Pjesëloja e pare 0 me 7.

Gjatë gjithë ndeshjes së sontme Liburni dominoi në fushë dhe tash bëhet gati për finalen e madhe. Kundershtari në finale do të dihet pas epilogut Liqeni: Mabetex Prishtina.  Kryetari klubit, Abaz Beqa  pas fitores  së sontme në Podujevë,  ka uruar futbollistët “kuq e zi” : “S ka kush që mund t ju ndalë drejt titullit”!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *