Monday, April 1, 2024
Sporti

Finalja e Kupës Liburni-Besa me 17 Shkurt në Prishtinë

Liburni
Me 17 Shkurt datë që përkon me diten e Pavarasisë së Kosovës do të zhvillohet një tjeter derbi i madh më saktesisht do të zhvillohet finalja e kupës në futsallin e Kosovës, aj në mes të Fc Liburnit Gjakovë dhe atij nga Peja FC Besa.
Ndeshja do të zhvillohet në pallatin e rinisë në Prishtinë, me fillim nga ora 15:00.
Liburni u gjend 3 her rradhazi ne finalen e Kupes së Kosovës, dhe pasi ka fituar gjitha trofet i ka ngelur edhe kupa.
Liburni shpreson se këtë më në fund do ta arrin.