Monday, April 8, 2024
AktualeLajmeLajmet e shpejta

Fontana e re vend argëtimi për biciklist!

fontana-intFontana e re në Parkun kryesor të qytetit u ndërtua gjatë gjithë verës dhe pritej me kërshëri se çfarë do ti sjell qendrës së qytetit. Në ditët e vapës u prit që me ujin ta freskoj ambientin dhe kalimtarët.  Një formë ovale në zemër të parkut  e rrethuar me kocka u bë për mrekulli, por uji assesi të dalë sipër saj. Vetëm shiu e ka grumbulluar ujin në fund të fontanës dhe tash ky ujë po i “flladit” gomat e biciklistëve që po bëjnë atraksione nëpër fontanën e re të pa promovuar solemnisht!