Thursday, April 4, 2024
LajmeSporti

Futsall: Super derbi i rrafshit të Dukagjinit, Besa – Liburni

Besa - Liburn

Pas triumfit të fundit me Feniksin, të premten,  me datë 29.03.2013 në ora 20:00, në Pejë   do te zhvillohet xhiroja e tetë  apo edhe një super derbi i javës i cili cilësohet si derbi i dukagjinit ndërmjet F.c. Besa (Pejë) – F.c. Liburn (Gjakovë)

F.c. Liburn në Pejë udhëton me qëllimin për fitoren e tetë radhazi

Liburn-i i cili ka primatin në renditjen tabelare,  në rast të fitores në Pejë  do ta forcojë poziten e parë dhe do të filloi garat e play-off-it si lider iliges.