Tuesday, April 2, 2024
Gjakova Presss

Garat e sivjetme nga Ura e Fshenjt në shenjë të legjendave:Ali Podrimja, Besim Mulliqi dhe Sali Riza Gërqina

Garat tradicionale të kërcimeve nga Ura e Fshejtë këtë vit do të mbahen të dielën e ardhshme me 23 korrikut. Kështu njoftoi Drejtoria për Sport e Komunës së Gjakovës që garën e këtij viti e ka quajtur edicion special kushtuar tri legjendave tashmë të ndjerë të këtij sporti, Ali Podrimja, Besim Mulliqi dhe Sali Riza Gërqina. Ashtu sikurse vitin e kaluar, edhe këtë vit gara do të fillojë prej orës 16:00. Po ashtu, është njoftuar se një tjetër veteran i kërcimeve, Kujtim Gorani, do t’i japë lamtumirën këtij sporti duke kërcyer për herë të fundit nga Ura e Fshejt. Gjithashtu, Drejtoria e Kulturës njoftoi se në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Postën e Kosovës do të promovohet pulla postare dedikuar kërcimeve nga Ura e Fshejtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *