Wednesday, April 3, 2024
Gjakova Presss

GARAT TRADICIONALE TË KËRCIMEVE NË UJË NGA URA E FSHENJTË, në numrin më të ri Gjakovapress

Për pjesëmarrësit dhe fituesit e garës, në bazë të vlerësimeve nga ana e jurisë, u shpërndanë kupa, medalje dhe mirënjohje.

Në stilin dallëndyshe vendi I pare I takoi Shkëlzen Goqit, i dyti  Nasib Krasniqi dhe I treti doli Bledar Morina.

Në kërcimet në këmbë nga Ura, I pari doli Kelmend Gjugja, I dyti Viktorian Nue dhe në pozitën e tretë doli Drin Musa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *