Thursday, April 4, 2024
Kulturë

Gëzuar arshikishte me Edin dhe Fatosin

Edi Furra arshikishteEdhe këtë herë si  gjithnjë Edi dhe Fatosi bashkë me orkestrinë muzikor ‘’Liriket’’ na sjellin për festat e fundvitit një videoprojekt  me titull ‘’ Gëzuar Arshikishte 2014’’. Është një program i larmishëm  muzikor ku në mënyrë profesionale gërshetohet melosi ynë i bukur popullor.

“Urojmë që ky  program i mrekullueshëm muzikor t’iu ngroh  zemrat e të gjithë shqiptareve kudo që ndodhen.  Dhashtë Zoti që ky vit që sapo troket të jetë sa më i begat për të gjithë ne. Edhe kësaj radhe materialin muzikor  e mbështeten në mënyrë të parezervë produksioni Eurolindi, Etc si dhe kompozitori Florent Boshnjaku” tha Edi per gjakovapress.info.