GJAKOVAPRESS NUMËR 150 ONLINE

????GJAKOVA NË 38 GRADË CELSIUS!
????DUKAGJINI ME XHAMIN E RICIKLUAR BËNË MREKULLI
????SHKUGËZA VENDI I BUKUR I PUSHIMIT DHE RELAKSIMIT
????UJI CILËSOR I KRU GJAKOVA FRESKON NË VAPËN E MADHE- APEL PËR SHFRYTËZIM RACIONAL
????“SHËNIMET E GJON NIKOLLË KAZAZIT” – MONUMENT LETRAR PËR GJAKOVËN DHE SHQIPTARËT
????ZEJET QË PO HUMBIN: QELESHEPUNUESIT
????MBAHET “FESTIVALI MBARËKOMBËTAR I POEZISË”
????LYRA PYLLA PIANISTJA QË SYNON SKENAT E MËDHA TË MUZIKËS KLASIKE
????FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN, MUNDË TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 150

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.