Saturday, April 6, 2024
Aktuale

Haradinaj në Shqiponjë të Gjakovës

Ramush Haradinaj

Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinaj, të shtunën  i shoqëruar nga kryetari i komunës Pal Lekaj, ka bere një vizitë fshatit Shqiponjë, ku kanë bërë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve si dhe kanë marrr pjesë në punimet e Kuvendit të nëndegës së AAK-së në Shqiponjë, ku te pranishmive iu eshte drejtuar me një fjalë rasti. Gjatë Kuvendit të nëndegës në Shqiponjë, zyrtarisht AAK-së iu bashkua edhe ish anetari i Shtabit të Përgjithëshëm të UÇK-së, Gjenerali Lahi Brahimaj.