Saturday, April 27, 2024
Humor

HUMOR: Të qeshim me shprehjet gjakovarqe për të kaluar çaste të mbrojtjes nga pandemia!!!

1.ME SHKU TE SEMAFORAT- Me shku në qendër te qytetit
2.  MOS JA LE NOMIT- Mos ja nxjerr fundit, mos ja tepro

3.  ME SHKU EN SPORT- Me shku në stadium të qytetit
4.  TESHAT E BAJRAMIT- Rrobat me te shtrenjta, ato qe njerëzia i
veshin vetëm për Bajram
5.  KU JE MER MAGAR- Një mënyrë se si iu drejtohemi miqve dhe
më të  dashurve fjalë përkëdhelie
6.  A TA KONA SONËN-  Përdoret ne vend se t’i thuash dikujt
kali ose gomar, në mënyrë diplomatike!

7. NERENIKI- Lumi, e ka prejardhjen nga lumi Erenik por përdoret për te
gjithë lumenjtë tjerë përveç Drinit të Bardhë.

8. ME E BO KAKËN TE DUDI-  Me kapitullu

9. LLAPANGJESHË- Ta  fus shuplakë

10.FAMXHYMLEK –  Këmishë

11. SKOMJE-   Varfëri
12. TLINA- Lloj i posaqem i ndërresave të brendshme të meshkujve

13. FYLFYL-   I trullavt, trullan

14. BUKPERMYS- Njeri pa ndërgjegje

15. TESLIM-    Në gjendje jo të mirë shëndetësore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *