Wednesday, June 5, 2024
Gjakova Presss

JA SI DUKEJ BALLINA E REVISTES GJAKOVAPRESS MË 17 SHKURT 2008

Në vitin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës kishte nisur rrugëtimin edhe revista Gjakovapress. Në numrin e dytë u pasqyrua atmosfera festive që kishte përfshirë Gjakovën. Fotografi i shquar Shkëzen Rexha kishte pikatuar festën me aparatin e tij dhe një nga fotot e përzgjedhura për ballinë ishte kjo që po e botojmë sot pas 14 vitesh.

image description

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *