Saturday, April 6, 2024
Sporti

Jahi Carson përforcimi më i ri KB Vëllaznimi

Klubi I basketbolit Vëllaznimi do ta ketë në radhët e veta basketbolistin cilësor, Jahi Carson. Këtë e ka bërë të ditur në orët e pasdites, për Radio Gjakovën, ndihmëstrajneri Shkumbin Kumnova në ditën e parë të afatit kamlimtar që zgjat deri më 21 dhjetor.

. Carson me një cilësi dhe efikasitet të lartë vjen nga KB Rahoveci si një mbështetje e fortë për Vëllaznimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *