Friday, September 29, 2023
Kulturë

Java e Mitingut: Promovohen dy libra të rinjë

Java e MitingutSa më tepër që I afrohemi  majit, ditës qendrore të Mitingut të 50 të Poezisë në gjakovë aq më të shumta janë veprimtaritë letrare promovuese të krijuesve në kuadër të javës së Mitingut. Rrugëtimi I promovues të mërkurën ka vazhduar me promovimin e librit të  me radhë të poetit dhe kritikut letrar  Halil Haxhosaj me titull “ Ekspozitë në stinën e re “, si dhe  libri me poezi të Shefqet Dinajt “Enigma” I botuar në shqip, gjermanisht dhe në gjuhën frënge..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *