Thursday, April 11, 2024
Aktuale

Javën që vie Zhbogar viziton Gjakovën

TISKOVNA-SAMUEL ZBOGAR-MZZ

Shefi i zyres së BE-se në Kosovë  Samuel Zhbogar do ta vizitojë javën që vie komunën e Gjakovës  ka njohtuar zyra e BE-së në Prishtinë.  Me këtëv rast ai filimisht  do të takohet me kryetarin e komunes, Pal Lekaj e pastaj    do të ketë një takim me përfaqësuesit e familjeve të personave të zhdukur, do ta ketë  një ligjëratë për nxënësit e shkollës së mesme dhe në fund është planifikuar edhe vizita në Radio Gjakovë ku pritet të jap edhe një intervsitë për dëgjuesit e Radio Gjakovës.

Bëhet e ditur se kjo vizitë bëhet në kuadër të fushatës “Është koha për Evropë” në kuadër të së ciles  Zhbogar do t’I vizitojë të gjitha komunat e Kosovës për t’u takuar me qytetarë të Kosovës, me zyrtarë lokal, përfaqësues të shoqërisë civile etj.(gjakovapress.info)