Friday, April 26, 2024
Sporti

Kampionati i Kosovës dhe Mbarëkombëtar në bodibilding

Me organizim të Federatës së Bodybuildingut dhe Fitnesit të Kosovës,  të shtunen në Gjakovë do të mbahet Kampionati i Kosovës dhe Mbarëkombëtar në bodyliding.  Kjo garë pritet të jetë më masovikja e viteve te fundit, ndërsa, me këtë  aktivitet  festohet edhe 40 vjetori  i garës së parë zyrtare që është mbajtur në Kosovë më 1978.  Ky kampionat mbahet në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”,  me fillim në ora 17.00. Fituesit e kësaj gare do ta përfaqësojnë Kosovën në kampionatet e ardhshme të nivelit botëror të organizuara nga Federata Ndërkombëtare e Bodybildingut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *