Friday, June 7, 2024
Të përgjithshme

Kampionati individual dimëror i atletikës “Shqipëria 2023”

Zyrtarisht tashmë ka filluar sezona 2023 dhe atleti Tirron Mamusha ka filluar mbarë sezonin qysh në nisjen e saj.
Siç u shpreh edhe vet Mamusha në statusin e tij postuar në instagram.

“Në kampionatin individual dimëror garova në 3 000 m dhe 1 500 m, ku arrita të shpallem kampion dimëror i Shqipërisë në këto dy kategori.
Faleminderit të gjithëve për përkrahjen dhe mbështetjen tuaj”.

Gjakovapress i uron suksese të mëtejshme atletit gjakovar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *