Saturday, April 27, 2024
Sporti

KF Gjakova në Danimark, rruges luan edhe në Gjermani

KF GjakovaFutbollistët e rinj të klubit Gjakova, fitues të Ligës rajonale të futbollit dhe më të mirët e Kosovës,  do të marrin pjesë në garat ndërkombëtare të futbollistëve të rinj “Dana kap”  që do të mbahet nga 19 deri më 25 korrik në Danimark. Para pjesëmarrjes në këtë turne futbollistët e rinj të Gjakovës do të ndalojnë në Gjermani ku nesër luajnë një ndeshje miqësore me klubin e futbollit Alba nga Augsburgut i Gjermanisë që e përbëjnë futbollistët e rinj shqiptarë..