Thursday, April 4, 2024
Kulturë

Koncert solistik në violinë Taulant Rruci

Të mërkurën  prej orës 19.00 në Shkollën e muzikës Prenk Jakova në Gjakovë, shfaqet koncert recital i violinistit të talentuar Taulant Rruci. Ai do të interpretoi vepra të   autorëve të njohur si Bah, Paganini, Mozart, Sarasate dhe Kreislen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *