Wednesday, February 7, 2024
AktualeLajme

KRU Radoniqi riparon kapacitetet prodhuese- zvogëlon prodhimin për 2-3 ditë

Radoniqi 1KRU Radoniqi ka njohtuar të premten se për shkak të disa punimeve që do të bëhen  në Fabriken e përpunimit të ujit (montimi i valvulave të automatikes-pneomatikes së filtrave ) do të ketë zvoglime të furnizimit me ujë sepse  do te zvoglohet kapaciteti i prodhimit te ujit. Zvoglimet e furnizimit  do të fillojnë nga data 12.09.2014, në ora 8.00 dhe do të zgjasin 3 ditë . Ky process   mund  të vërehet te konsumatoret që banojne  në pikat me lartësi mbidetare, pra edhe ndertesat shumekateshe.