Monday, April 8, 2024
Lajme

Kurseni ujin dhe mos e keqpërdorni që të kenë ujë edhe shumëkatshet

radoniqiTemperaturat e larta të ajrit kanë shtuar në masë të madhe konsumimin e ujit të pijes nga ujësjellësi i qytetit. Në Kompaninë Rajonale të ujësjellësit Radoniqi  po punojnë me kapacitete të plota për të mundësuar që edhe në këto rrethana, të furnizoi konsumatorët 24 orë pa ndërprerë me ujë të pijes. Megjithkëtë pos konsumimit më të madh, ka edhe keqpërdorime me ujitjen e kopshtijeve dhe rrugëve, për çka po pësojnë më së shumti banorët e shumëkatësheve dhe të zonave më të larta të qytetit. Andaj në këtë kompani bëjnë kërkesë që të kursehet uji i pijes e në anën tjetër kujtojnë për masat e rrepta ndaj keqpërdoruesve