Tuesday, April 2, 2024
Kulturë

Mbahet Festivali Lyra fest 2018 ndahen çmimet

Në Gjakovë  u mbajt festivali mbarëkombëtarë  Lyra fest 2018 me 18 këngë të reja për fëmijë. Vendin e  parë e mori   Drinora Nuha,   Vendi i dytë u takoj  duetit  Sergita Varfi dhe Samanta Qoshku  si dhe  Elton Tolajt. Edhe vend ii tretë u takoj dy interpretëve  në duete : Elsa Isufi e  Emi Bakija dhe duetit Serxho Denjeli e Eralda Prushi.  Solistja Lola Kaltrina kishte  paraqitje më të mirë skenike ndërsa  Elsa Isufi fitoi  Çmimin e  publikut Lyra Fest 2018. Gjithashtu janë ndarë dhe disa çmime tjera nga organizatori si: çmimi kompozimi më i mirë, orkestrimi më i mirë, teksti më i mirë, solisti më i mirë, debutuesi më i mirë, inkurajues etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *