Mbjelljet pranverore 30%

Moti i bukur e me diell ka nxitur fermeret e komunes se Gjakoves që të pershpejtojne mbjelljet pranverore. Zyrtarë të bujqessie thanë  se mbi 30 % e mbi 6.500 hektareve te planifikuar, tashme jane mbjellur me miser, perime dhe kultura tjera bujqësore.

Fusjata e mbjelljeve pranverore si ne gjithe vendin edhe ne Gjakove ka filluar me vonese per shkak te reshjeve te vazhdushme te shiut qe na kane shoqeruar gjate pjeses me te madhe te muajit mars dhe fillimit te muajit prill.