Wednesday, June 5, 2024
AktualeLajme

Mimoza të hënën merr drejtimin e komunes

Kryetarja e zgjedhur e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, me gjasë do të startojë nga e hëna në detyrën e drejtueses së kësaj komune. Sipas një njoftimi nga Zyra për informim e KK të Gjakovës, më 16 dhjetor, në orën 10:00 do të bëhet pranim-dorëzimi i mandatit të postit të kryetarit të Komunës nga ish-kryetari Pal Lekaj dhe kryetares së zgjedhur Kusari-Lila.

Kësisoj, Mimoza do të bëhet femra e parë kryetare komune në Kosovë. Pas Teuta Arifit në Tetovë, ajo do të jetë kryetarja e dytë e komunës në tërë botën shqiptare në rajon.